Pagina Principala

Echipamente

Situatii - Solutii

Intrebari frecvente

Companii

Contact

OFERTA SPECIALA !

Pentru cei din Romania si Europa

Zapp - suna gratuit pe celular

Slingbox - Vizionarea canalelor TV romanestiAm internet si cei cu care vorbesc mai des la telefon au si ei internet
Sunt in strainatate si vreau sa pastrez legatura cu cei din tara
Sunt in tara si am familia/rude/prieteni in strainatate
Cineva din tara are doua numere de telefon si vrea sa renunte la unul - Il vreau eu
Plec de acasa si vreau sa-mi "iau cu mine" numarul de telefon
Sunt in SUA si vreau sa-mi reduc factura de plata la telefon
Fiul meu e student si are internet in camin
Am o firma care primeste comenzi prin telefon sau ofera suport prin telefonAm internet si cei cu care vorbesc mai des la telefon au si ei internet

Sus

Daca toti aveti internet si totusi mai vorbiti la telefon din cauza ca e mai usor si repede decat sa pornesti calculatorul (si nu e sigur ca celalalt e online), atunci e timpul sa eliminati aceste cheltuieli. In orice loc din lume v-ati afla, fie ca e acelasi oras sau tari si continente diferite, cumparati-va toti cate un adaptor si vorbiti intre voi pe gratis cat vreti si cand vreti.

Sunt in strainatate si vreau sa pastrez legatura cu cei din tara

Sus

Daca aveti internet nimic mai simplu: pentru inceput cumparati-va un adaptor telefonic. Cu numar de telefon romanesc, veti putea suna la tarife mai mici decat prin alte companii sau prin cartele telefonice, iar cei din Romania va vor putea suna ca si cum a-ti fi in tara. La inceput vor fi circumspecti: ei stiu ca sunteti in strainatate si nu le vine sa creada ca-i costa ca si o convorbire locala. Aveti rabdare, dupa ce vor primi prima nota de plata si vor vedea ce putin ii costa, va vor suna mai des. Atentie sa-i informati despre diferenta de fus orar, altfel s-ar putea sa va sune la ore nepotrivita. Dupa catva timp in care v-ati convins ce bine merge, puteti trimite adaptoare celor care au internet (din ce in ce mai multi) si cu care vorbiti mai mult: parinti, frati, nasi, prieteni etc. Convorbirile intre cei cu adaptoare costa 0 (lei/dolari/euro). Mai mult, le puteti atribui gratuit adaptoarelor telefonice inca un numar - numar de SUA (posibil si alte tari), ceea ce inseamna ca puteti sa-i sunati pe cei din Romania de pe mobil, de la servici fara tarif de convorbire internationala.

Sunt in tara si am familia / rude / prieteni in strainatate

Sus

Mai intai trebuie sa-i informati si pe dansii care sunt optiunile: Spuneti-le ca pot avea telefon cu numar de Romania, de la care e posibil sa va sune si sa-i sunati ca si cand ar fi in Romania (tarif de convorbire locala chiar daca sunt in strainatate), trimiteti-le link-ul www.telefonprininternet.com sau adaugati e-mail-ul lor la lista noastra. Daca sunt doritori sa pastreze legatura cu dvs. isi vor cumpara un adaptor. Daca ei n-au internet si dvs. aveti, va vor trimite dvs. un adaptor. Pe adaptor puteti seta un numar din strainatate - cand va suna pentru ei e convorbire locala. Daca amandoi aveti internet atunci cumparati doua adaptoare telefonice si vorbiti pe gratis cand vreti si cat vreti.

Cineva din tara are doua numere de telefon si vrea sa renunte la unul - Il vreau eu

Sus

Este un caz des intalnit in Romania: O familie care are telefon prin Romtelecom se aboneaza la internet prin compania de cablu. La RDS de exemplu, pentru orice abonament internet se ofera si un numar de telefon cu minute incluse in abonament (nici nu exista oferta de internet fara telefon inclus). Multa lume nu are bani sa plateasca pentru doua linii telefonice. Optiunile lor sunt sa renunte la numarul de Romtelecom, pentru ca le trebuie oricum internet si telefonul RDS este inclus in abonamentul internet, sau sa pastreze linia de Romtelecom din diverse motive (telefon de urgenta, daca se intrerupe curentul sau internetul) caz in care platesc de obicei pentru doua servicii cand au nevoie doar de unul. In orice caz, una (la intelegere care) din linii poate fi "transferata" in strainatate si dvs platiti abonamentul si convorbirile pentru acea linie. Avantaje pentru ei daca pastreaza linia de RDS si va dau linia de Romtelecom: In caz de urgenta (si nu e curent, nu merge internetul) pot sa sune la salvare folosind linia de Romtelecom. Avantaje pentru ei daca pastreaza linia de Romtelecom: pastreaza si vechiul numar de telefon (nu trebuie sa-si anunte toti cunoscutii ca au un nou numar) si au si internet. Pentru a afla de ce e nevoie citeste punctul urmator.

Plec de acasa si vreau sa-mi "iau cu mine" numarul de telefon

Sus

Este posibil ca o linie de telefon oarecare sa fie transferata prin internet din locul original in alta parte a lumii (din Romania plec in vizita in America). In locul original al liniei telefonice sa luam de exemplu Romtelecom, trebuie montat un adaptor telefonic cu port FXO (de exemplu Grandstream 488 sau Sipura 3000), iar in locul destinatie (de exemplu SUA) un alt adaptor telefonic. Cu setarile corespunzatoare, cand cineva suna linia originala Romtelecom, adaptorul cu port FXO transfera convorbirea catre adaptorul destinatie din SUA (mai mult, daca nimeni nu ridica telefonul la destinatie in SUA, cel care a sunat linia originala de Romtelecom nu este taxat). Invers cand ridicati telefonul in SUA si formati numarul adaptorului cu port FXO in Romania (convorbirea intre adaptoare e gratuita), vei auzi tonul liniei de Romtelecom si in continuare formati numarul pe care-l doriti. In cazul - din America vin in vacanta in Romania si vreau sa-mi iau numarul in Romania, adaptorul cu port FXO trebuie montat in SUA.

Sunt in SUA si vreau sa-mi reduc factura de plata la telefon

Sus

Probabil ati auzit de Vonage. Noi NU va recomandam sa va abonati la Vonage, e adevarat ca promotiile de inscriere sunt tentante (de exemplu adaptorul gratuit, prima luna gratuit), dar in timp veti economisi mai mult daca va faceti abonament la altii care ofera acelasi lucru dar la un pret si abonament lunar mai mic. Pentru cei ce vor si telefon de Romania - Majoritatea adaptoarelor de la noi pot fi setate cu 2 linii de telefon independente; pe una o setati cu numar romanesc, pe cealalta cu numar de SUA. Nu va mai trebuie adaptor gratuit de la Vonage (si aici e o mica pacaleala: daca renuntati la Vonage trebuie sa inapoiati adaptorul lor sau sa-l platiti). Daca aveti unul pe acasa si e pe lista noastra de adaptoare, trimiteti-l la deblocat pentru a-l putea utiliza cum trebuie.

Fiul meu e student si are internet in camin

Sus

Chiar daca are sau nu un telefon mobil tot puteti sa-i luati un adaptor telefonic in camera. Convorbirile vor fi mai ieftine decat pe mobil, puteti alege pentru adaptorul lui un plan cu abonament gratuit, si atunci cand vrea sa sune un numar de telefonul fie plateste o taxa de cativa centi pe minut (aprox 2c/minut in SUA, aprox 4centi/min in Romania), fie da un apel scurt ca sa-i vedeti numarul si sa-l sunati imediat inapoi. Desigur daca si dvs. aveti un adaptor telefonic acasa atunci va poate suna si il puteti suna oricand si vorbi gratuit nelimitat.

Am o firma care primeste comenzi prin telefon sau ofera suport prin telefon

Sus

Intrucat exista abonamente gratuite (abonament 0, daca nu vorbesti - nu platesti nimic) puteti adauga cate numere telefonice doriti la care clientii pot sa va sune. Mai mult, puteti sa le dati clientilor un singur numar de telefon (apelabil exact ca si alt numar de telefon din retelele de telefonie clasice) chiar daca aveti zece. Pentru ca in telefonia prin internet facilitati precum redirectionarea convorbirii si convorbiri intre adaptoare sunt gratuite, le comunicati tuturor clientilor numarul de la linia 1. Setarile trebuie facute astfel incat daca linia e ocupata apelul va fi redirectionat spre linia 2, pe care o setati ca in caz ca linia e ocupata apelul va fi redirectionat spre linia 3, si asa mai departe. Puteti raspunde la atatia clienti care suna la acelasi numar de telefon, cati operatori disponibili aveti. Solutia este valabila indiferent de combinatia unde va aflati/ce numar de telefon aveti, de exemplu: firma in Romania cu numar de Romania, firma in Romania cu numar de SUA, firma in Italia cu numar de Romania, firma in SUA cu numar de Romania, firma in SUA cu numar de SUA,...
Daca aveti o firma in SUA puteti angaja vorbitori de limba engleza din Romania pentru a prelua comenzi si suport. Veti plati un salar mai mic decat ar trebui sa platiti cuiva in SUA pentru aceeasi slujba. Cel din Romania are un adaptor telefonic conectat la internet pe care poate fi setat un numar local din orice stat din SUA cu abonament gratuit. Clientul din SUA va suna la numarul local fara a sti ca la apelul lui raspunde cineva din Romania.


In concluzie solutia e sa cumpar un adaptor telefonic

Situatia mea nu e pe lista, exista o solutie ? raspunsul prin e-mail: Info@TelefonPrinInternet.com