Pagina Principala

Echipamente

Situatii - Solutii

Intrebari frecvente

Companii

Contact

Pentru cei din Romania si Europa
Vizionarea canalelor TV romanesti in SUA (Canada, Germania, Spania, Franta...)

O modalitate de receptie a canalelor TV in SUA este prin satelit, Ónsa exista doar un canal gratuit - TVR international si doar trei canale codate pentru receptionarea carora trebuie platit un abonament la Romanian Satelite Network
Cresterea vitezei conexiunilor internet a adus o noua posibilitate:

Transmiterea programelor TV romanesti prin internet

Prin folosirea unei cutii SlingBox, Vulkano, PCTV sau Hava:
- puteti receptiona toate canalele TV pe care le receptioneaza cel din Romania prin antena, cablu sau satelit sau va puteti uita la un DVD sau caseta video (de la nunta) sau la o camera video aflate in Romania
- nu platiti Ónca un abonament lunar suplimentar. Este necesara doar o investitie initiala pentru cumpararea Slingbox-ului (aproximativ cat pretul unei echipament de receptie TV prin antena satelit). Avantaj evident comparativ cu serviciul IPTV cu abonament lunar !
- cel din Romania nu trebuie sa tina televizorul sau calculatorul pornit pentru dvs.
- dvs in SUA puteti sa schimbati de la distanta canalul la care va uitati fara a-l afecta pe cel din Romania*
- cel din Romania poate schimba canalul la care se uita la televizor, independent de la ce canal va uitati dumneavoastra*; fiecare se uita la ce canal vrea fara sa-l influenteze sau sa stie la ce se uita celalalt: muzica romaneasca, filme romanesti, stiri, meciuri de fotbal, emisiuni sportive etc.
*Ón cazul in care e necesar un receptoare de cablu special in Romania (cartela HBO, canal cu plata) canalele respective pot fi vizionate in comun (amandoi va uitati la acel canal) sau pe rand (de exemplu datorita diferentei de fus orar cel din Romania doarme cand se uita cel din SUA)

O schema simpla de conectare Slingbox:

De ce am nevoie ?

1. Conexiune internet atat Ón Romania cat si Ón SUA. Cu cat conexiunea e mai rapida, cu atat imaginea e mai buna; verificati viteza la www.speakeasy.net/speedtest . Fara alte activitati pe PC (fara transfer fisiere DC++, BitTorrent sau de alt fel) cel din Romania sa aiba viteza upload peste 400kb/sec, preferabil 1000kb/sec sau mai buna. Daca nu aveti pe cineva care are deja internet in Romania, atunci puteti plati un abonament internet pentru cel din Romania: cel mai ieftin abonament RDS rdslink e aproximativ 10 USD si are upload destul de bun (pana la 1Mb/s). Cu el puteti receptiona in SUA sau strainatate toate canalele romanesti, plus veti putea vorbi gratis la telefon, iar cel din Romania va beneficia si el de internet daca are calculator.
2. Un router - daca nu aveti deja, adaugati un router. Pentru a permite conectarea de la distanta, router-ul trebuie sa aiba setat un port deschis in firewall pentru Slingbox
3. Un Slingbox instalat in Romania. Ce e bine de stiut: Anumite mufe si conectori (antena, priza) difera Ón Romania fata de SUA, va trebui sa va cumparati anumite mufe sau cabluri din Romania. Accesul este 1:1 - programul SlingPlayer se poate downloada si instala gratuit pe mai multe calculatoare insa la un moment dat doar un singur PC poate fi conectat la Slingbox. Conectarea se face cu utilizator si parola.
Nu orice model de Slingbox are norma TV si sistemul PAL din Romania (exista si variante care merg doar cu sistemul NTSC)

Click aici pentru a cumpara un model testat si care functioneaza in Romania

Pentru a plati on-line, alegeti tara destinatie pachet:
Pret 199 USD/buc + transport SUA
Comanda: Acest item nu este in stoc, contactati-ne inainte de a comanda ! sau cumparati direct din Romania

Dupa ce faceti click pe butonul Buy Now veti fi redirectionat spre pagina de plata PayPal unde folosind un debit/credit card sau un cont bancar veti putea plati online

*La plata on-line pentru alte destinatii decat SUA sunteti complet razpunzator de plata eventualelor taxe vamale la primire.